Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Uoga Uoga

Liettualaisen Uoga Uogan tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista, mutta edelleen Uoga Uoga varmistaa tuotteiden tuoreuden valmistamalla tuotteet käsin, pienissä erissä. Kaikki suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu heidän omissa tiloissaan Liettuassa.

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita kuten herkullisia marjauutteita ja meripihkaa hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa ”Marja Marja”. Kaunista ja herkullista tuorekosmetiikkaa Itämeren rannalta. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. 

Uoga Uoga mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin normaalille/sekaiholle/rasvoittuvalle/ongelmaiholle. Mineraalisarjasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet pitävän ja kauniin meikin tekoon. Uoga Uogan mineraalimeikkipohjat ovat saaneet luonnonkosmetiikan Cosmos sertifikaatin ja lisäksi ne sisältävät aurinkosuojan SPF15.

Näytetään 1 - 10 / 10 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotetta
Lajittele