Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo, Metsäbiomi Kauneusöljy

Sopo Kauneusöljy, Metsäbiomi- , Porkkanan- ja Kurkumaöljyt , ihosi kauneuden ja terveyden tueksi.

35,00 €
Tuotekuvaus

Sopo, Metsäbiomi Kauneusöljy - hoitava öljy ihon hoitoon

Sopo Metsäbioimi Kauneusöljy yhdistää metsäbiomiuutteen, porkkanaöljyn ja kurkumaöljyn voiman yhdeksi tehokkaaksi ihonhoitotuotteeksi. Tämä kauneusöljy on suunniteltu hyödyntämään näiden kolmen ainesosan ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka yhdessä auttavat ihoa korjaamaan auringon ja ympäristön aiheuttamia vaurioita.

Kauneusöljy tunnetaan anti-age-ominaisuuksistaan, jotka eivät ainoastaan paranna ihon kollageenitasoja, vaan myös rauhoittavat tulehdusta ja edistävät solujen uudistumista. Tämä tekee siitä ihanteellisen tuotteen ihon ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen ja hoitoon.

Porkkanaöljy, rikas beetakaroteenin lähde, tukee ihon luonnollista väriä ja elinvoimaisuutta, kun taas kurkumaöljy stimuloi ihon omaa korjausprosessia. Nämä ainesosat yhdessä tuovat iholle kauniin sävyn ja hehkun.

Käyttö:

Kauneusöljy on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ja sitä voidaan käyttää aamuin illoin ihonhoitorutiinin osana. Käyttö on yksinkertaista: ravista pulloa reilusti ennen käyttöä, jotta metsäbiomi sekoittuu öljyyn kunnolla. Annostele sitten pipetillä muutama tippa puhtaille kasvoille tai kämmenselälle ja hiero öljy kasvoille sisäosista ulko-osia kohti napakoin vedoin.

Ainesosat:

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT*,

HUMUS EXTRACT**, CURCUMA LONGA, RHIZOME EXTRACT*, BETA-CAROTENE**,

TOCOPHEROL**, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL*, BOSWELLIA SERRATA OIL*, CITRUS LIMONPEEL OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, LIMONENE***, LINALOOL***, BENZYL

BENZOATE***

*Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine

** Ecocert- tai COSMOS- hyväksytty raaka-aine

*** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.


Tietoja:

  • Suomalainen innovaatio Re-connecting Nature
  • Ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja
  • Valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista
  • Vegaanista, ei testattu eläimillä
  • On pakattu kierrätyslasiin