Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo, Metsäbiomi Palasaippua Clean Dirt

Metsäbiomi Palasaippua Clean Dirt luonnolliseen ja tehokkaaseen puhdistuksen.

Tuotekuvaus

Clean Dirt Metsäbiomi palasaippua on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteistä afrikkalaista mustasaippuaa ja suomalaista metsämikrobi-innovaatiota. Tämä yhdistelmä tuo esiin parhaat puolet molemmista maailmoista, tarjoten samalla luonnollisen ja tehokkaan puhdistuksen.

Reconnecting Nature -metsämikrobi-uutteen lisääminen saippuaan tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää metsän mikrobeja päivittäisessä hygieniassa. Säännöllinen käyttö voi vaikuttaa positiivisesti immuunijärjestelmään.

Clean Dirt -saippua on erinomainen valinta päivittäiseen peseytymiseen. Sen hyvä pesuteho tekee siitä sopivan käsienpesuun, vartalolle ja jopa rasvaisille hiuksille. Saippua on riittoisaa, joten se kestää pitkään.

Vinkki: Clean Dirt -saippua on erittäin riittoisaa, joten tarvitset vain pienen määrän jokaista käyttökertaa varten. Tämän korkean glyseriinipitoisuuden omaavan saippuan tulee päästä kuivumaan kunnolla käyttökertojen välillä. Vältä saippuan liiallista kastumista, jotta sen käyttöikä säilyy mahdollisimman pitkänä.

Tämä tuote on valmistettu Suomessa afrikkalaista syntyperää olevan naisyrittäjän toimesta, yhdistäen kulttuurit ja osaamisen ainutlaatuisella tavalla.

????‍???? Suomalainen innovaatio

???? ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja

???? valmistettu luonnon raaka-aineista

???? vegaanista, ei testattu eläimillä

♻️ on pakattu kierrätyspahviin.