Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo, Sielunsiskojen Aito Palasaippua – Mystinen ja luonnollinen valinta

Sielunsiskojen Aito Palasaippua on mystinen ja luonnollinen valinta, joka on monipuolinen ja hellävarainen.

15,00 €
Tuotekuvaus

Sielunsiskojen Aito Palasaippua on Sopon suosituin tuote, joka on kerännyt ympärilleen uskollisen fanijoukon. 

Tämän palasaippuan ainutlaatuinen ja mystinen tuoksu syntyy patsulin ja kotimaisen puolukan yhdistelmästä. Patsuli, joka nousi suosioon hippien kukoistuskauden aikana, tunnetaan myös afrodisiaakkina. Tämä saippua ei sisällä synteettisiä hajusteita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kemikaalipihiä elämäntapaa suosiville.

Sielunsiskojen Aito Palasaippua on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se soveltuu erinomaisesti käsien, kehon ja hiusten pesuun.

Jokainen 100 gramman saippuapala on valmistettu huolella, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen pesukokemuksen jokaisella käyttökerralla.

Puolukka on erinomainen ihonhoitoaine sen antioksidanttien, kuten vitamiinien C ja E, ansiosta, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien vaurioilta ja edistävät nuorekkaampaa ulkonäköä. Sen anti-inflammatoriset ja antimikrobiset ominaisuudet rauhoittavat tulehtunutta ihoa ja torjuvat aknea aiheuttavia bakteereja. Lisäksi puolukan fenoliset yhdisteet parantavat ihon kimmoisuutta ja hedelmähapot edistävät kuolleen ihosolukon poistumista, mikä johtaa kirkkaampaan ja tasaisempaan ihoon.

???? ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja

???? valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista

???? vegaanista, ei testattu eläimillä (Pihkasalva30% sekä Aito Energinen Palasaippua sisältävät mehiläisvahaa ???? )

♻️ on pakattu kierrätyspahviin, kierrätyslasiin tai kierrätettävään metallirasiaan

???? Palasaippuaan vaihtaminen on oiva keino käyttää pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Ainesosat:

Sodium Cocoate *, Sodium Shea Butterate*, Glycerin, Aqua, Salta, Montmorillonite, pogostemon cablin oil*, Rosmarinus officinalis leaf extract, vaccinium vitis-idaea fruit powder* *Villinä kasvanut tai Sertifioitu luomuraaka-aine