Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo, Isoäidin Ruusuinen Aito Palasaippua

Sopo Isoäidin Ruusuinen Aito Palasaippua on ylellinen hoito jokaiseen päivään

19,00 €
Tuotekuvaus

Sopo Isoäidin Ruusuinen Aito Palasaippua on luotu Maria Nordinin isoisoäidin arvostetun palasaippuareseptin inspiroimana. Tämä resepti, joka on peräisin maatilan omista luonnon raaka-aineista, on herätetty henkiin Sopon käsissä. Jokainen saippuapala on valmistettu huolella ja rakkaudella, yhdistäen perinteisen saippuanvalmistuksen taidon ja laadun.I

soäidin Ruusuinen Aito Palasaippua sisältää aitoa, luomulaatuista ruusun eteeristä öljyä, joka on tunnettu sen ylellisyydestä ja hoitavista ominaisuuksista. Tämä öljyjen kuningatar tuo mukanaan ripauksen ylellisyyttä ja hienostuneisuutta jokapäiväiseen ihonhoitoon, tehdessään tästä saippuasta todellisen hemmottelun hetken.

Tämä suomalainen palasaippua on suunniteltu monipuoliseen käyttöön ja sopii kaikille ihotyypeille. Sen 100g kokoinen pala on riittoisa ja kätevä käyttää päivittäin, tarjoten luonnollista ja hellävaraista puhdistusta kaikille ihotyypeille.

Valmistettu puhtaista luonnollisista ainesosista, Sopo Isoäidin Ruusuinen Aito Palasaippua on ihanteellinen valinta ympäristötietoisille kuluttajille. Ilman synteettisiä kemikaaleja tai säilöntäaineita, se on ekologinen ja kestävä vaihtoehto päivittäiseen ihonhoitoon.

???? ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja

???? valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista

???? vegaanista, ei testattu eläimillä (Pihkasalva sekä Aito Energinen Palasaippua sisältää mehiläisvahaa ???? )

♻️ on pakattu kierrätyspahviin, kierrätyslasiin tai kierrätettävään metallirasiaan

???? Palasaippuaan vaihtaminen on oiva keino käyttää pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Ainesosat:

Sodium Cocoate *, Sodium Shea Butterate*, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Sodium Chloride, Pelargonium Gravolens Leaf Oil, CI 77007, Santalum Spicata Wood Oil, Lavandula Hybrida Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus officinalis leaf extract, Citronellol*, Gerianiol*, Linalool*