Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo, Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala

Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala, joka kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa – Luonnollisesti

Tuotekuvaus

Koe Metsäbiomi Voidepalan ainutlaatuinen voima, joka tuo metsän monimuotoisuuden suoraan ihon hoitoon. Tämä monikäyttöinen voidepala on suunniteltu kaikille ihotyypeille, tarjoten erityisen tehokkaan kosteutuksen, ravitsemuksen ja rauhoituksen. Päivittäinen luontoaltistus on nyt yksinkertaista, kun voi nauttia metsän hyvinvointivaikutuksista omassa kodissa.

Metsäbiomi Voidepala sisältää innovatiivista Reconnecting Nature™ -metsäbiomiuutetta, joka on kehitetty tukemaan immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. Tämä uute heijastaa metsän biodiversiteettiä ja tuo sen parantavat ominaisuudet suoraan ihosi ulottuville.

Valmistettu vain parhaista luomulaatuisista ainesosista, Metsäbiomi Voidepala on hajusteeton ja sisältää arvokasta kotimaista mustikkaöljyä. Se on täydellinen valinta päivittäiseen ihonhoitoon, meikin puhdistukseen tai huulien hellimiseen.

Käyttö:

Metsäbiomi Voidepala on helppo ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Säilytä se huoneenlämmössä tai viileässä, ja nauti sen luonnollisesta hyvinvoinnista joka päivä. Voidepala säilyy kätevästi pahvirasiassa.

Jokainen 60g Metsäbiomi Voidepala on pakattu ympäristöystävälliseen pahvirasiaan, joka on kierrätettävä ja kompostoituva.

???? sopii kaikenikäisille, tukee erityisesti lasten kehittyvää immuunijärjestelmää

????‍???? sisältää suomalaisen tutkijaryhmän kehittämää Reconnecting Nature™ uutetta

???? tuo sinulle päivittäisen luontoaltistuksen ja metsäaltistuksen mimikoimalla metsän biodiversiteettiä

???? toimii lisätukena kiireisen urbaanin ihmisen elämään

???????? on pakattu ja valmistettu Suomessa

???? ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { document.dispatchEvent(new CustomEvent('theme:product:view', { detail: { id: 25971649, price: 31, name: "Sopo, Mustikkainen Mets\u00e4biomi Voidepala", manufacturer: null, currency: "EUR" } })); });