Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo, Aurinkoinen Aito Palasaippua

Aurinkoinen Aito Palasaippua – Virkistävä Puhdistus Koko Perheelle

15,00 €
Tuotekuvaus

Aurinkoinen Aito Palasaippua on suunniteltu monipuoliseen käyttöön ja sopii erinomaisesti koko perheen ihonhoitoon. Tämä suomalainen palasaippua on ihanteellinen valinta kehon, kasvojen, käsien ja jopa hiusten hellävaraiseen puhdistukseen.

Saippuan ainutlaatuinen tuoksu yhdistää appelsiinin eteerisen öljyn raikkauden ja vetiver-juuren syvän, maanläheisen aromin. Tämä yhdistelmä luo tasapainoisen ja miellyttävän tuoksuelämyksen, joka virkistää ja rauhoittaa mieltä.

Aurinkoinen Aito Palasaippua on noussut Sopon suosituimpien tuotteiden joukkoon laadukkaan koostumuksensa ja kestävyytensä ansiosta. Sen 100g paino tekee siitä kätevän ja riittoisan vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön, ja laadukkaat ainesosat varmistavat, että saippua on hellävarainen sekä iholle että ympäristölle.

???? ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja

???? valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista

???? vegaanista, ei testattu eläimillä (Pihkasalva sekä Aito Energinen Palasaippua sisältää mehiläisvahaa ???? )

♻️ on pakattu kierrätyspahviin, kierrätyslasiin tai kierrätettävään metallirasiaan

???? Palasaippuaan vaihtaminen on oiva keino käyttää pienentää omaa hiilijalanjälkeä.

Ainesosat: 

Sodium Cocoate *, Sodium Shea Butterate*, Glycerin, Aqua, Salta, Citrus sinesis peel oil*, CI77492 Iron oxide, Rosmarinus officials leaf extract*, limonene**, linalool**, citral**. * = Sertifioitu luomuraaka-aine ** = Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä