Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sopo Foxy Red Huuli- ja Poskipuna Metsäbiomilla

Huuli- ja Poskipuna tuo kasvoille pehmeän punan sävyä, samalla kun se tukee ihoa ja immuunijärjestelmän terveyttä ainutlaatuisen metsäbiomiuutteen avulla.

27,00 €
Tuotekuvaus

Sopo Foxy Red Huuli- ja Poskipuna yhdistää luonnollisen Sopo Foxy Red Huuli- ja Poskipuna tuo kasvoille pehmeän punan sävyä, samalla kun se tukee ihoa ja immuunijärjestelmän terveyttä ainutlaatuisen metsäbiomiuutteen avulla.ja hyvinvoinnin yhteen tuotteeseen. Tämä värillinen voide tuo kasvoille pehmeän punan sävyä, samalla kun se tukee ihoa ja immuunijärjestelmän terveyttä ainutlaatuisen metsäbiomiuutteen avulla.

Huuli- ja poskipuna tuote sisältää luomulaatuista MCT-öljyä ja arvokasta mustikansiemenöljyä, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa. Nämä ainesosat yhdessä luovat täydellisen yhdistelmän, joka hemmottelee ihoa ja tuo sille kauneutta ja elinvoimaa.

Foxy Red on suunniteltu käytettäväksi sekä huulille että poskille, mikä tekee siitä monipuolisen lisän meikkipussiin. Tuote on erittäin riittoisaa, joten pienikin määrä riittää tuomaan kauniin värin ja hehkun kasvoille.

Käyttö:

Käyttö on helppoa: sipaise punaa puhtaalla sormella tai siveltimellä huulillesi ja poskipäillesi, kun haluat lisätä kasvoillesi luonnollista hehkua ja eloisuutta.

????‍???? Suomalainen innovaatio Re-connecting Nature

???? ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai kemikaaleja

???? valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista

???? vegaanista, ei testattu eläimillä

♻️ on pakattukierrätyslasiin

Ainesosat:

RICINUS COMMUNIS SEED OIL*,