Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Foodin, Raakasuklaahassel, luomu

Raakasuklaahasselissa yhdistyy pehmeä raakasuklaa ja aromikas hasselpähkinä.

3,00 €
Tuotekuvaus

Raakasuklaahasselpähkinä on klassikkoherkku, jossa yhdistyy suussa sulava raakasuklaa ja aromikas hasselpähkinä. Toisiaan täydentävä makupari on oiva valinta parempiin herkuttelu- ja välipalahetkiin, sekä monipuolinen lisä leivontaan ja jälkiruokien viimeistelyyn.

Foodinin raakasuklaahasselpähkinä valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo hasselpähkinän tummaan raakasuklaaseen.

Ainesosat:

Raakasuklaa* 60% (kookossokeri*, kaakaovoi*, kookosmaitojauhe*, kaakaonibs*), HASSELPÄHKINÄ* 40% / Råchoklad * 60% (kokossocker *, kakaosmör *, kokosmjölkpulver *, kakaonibs*), HASSELNÖT* 40%

Luomu

Vegaaninen. 

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).