Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Piikkimatto

Piikkimatto eli akupainantamatto tukee hyvinvointia.

35,00 €
Tuotekuvaus

Akupainantamatto

Piikkimaton hyvinvointia lisäävät vaikutukset:

- Piikkimatto laukaisee jännitystä ja tunnepohjaisia tukoksia.

- Parantaa ruuansulatusvaivoja ja poistaa haitallisia kuona-aineita kehosta.

- Piikkimatto lievittää selkäongelmia ja lihasjännityksiä.

- Tehostaa verenkiertoa ja kehon hapenottokykyä.

- Rentouttaa sekä lievittää stressioireita, univaikeuksia ja depressiota.

- Piikkimatto nostaa yleistä energiatasoa, auttaa jaksamaan paremmin.

- Vähentää kipua

- Laskee verenpainetta

- Vahvistaa vastustuskykyä

- Parantaa aineenvaihduntaa

- Vähentää tulehdusta 

Piikkimaton tervehdyttävä vaikutus perustuu akupainantaan, joka on kiinalainen akupunktioon perustuva hoitomuoto. Kaikki kehon ja mielen ongelmat johtuvat energian virtaamisen estymisestä kehossamme. Kun laukaisemme nämä sisäiset jännitykset, pääsemme eroon monista elämämme häiriötekijöistä. Piikkimaton säännöllinen käyttö on hyvä alku tiellä kohti tasapainoisempaa elämää.

Käyttöohjeet: Voit käyttää piikkimattoa päivittäin 15-30 minuuttia kerrallaan tai niin kauan kuin se tuntuu mukavalle. Matolle nukahtaminen ei ole haitallista. Kun asetut makuulle piikkimaton piikeille, tunnet ensin lievää kipua. Kipu tulee häviämään ja endorfiinia ja oksitosiinia alkaa vapautua. Kehon omat kipua lievittävät hormonit ja onnellisuushormonit syöksähtävät vereen. Verenkierron vilkastuessa miellyttävä lämpö leviää kehoon. Käsittelyn aikana maton piikit aktivoivat tuhansia pisteitä kehossa. Patoutumat ja jännitystilat laukeavat, ja energia pääsee virtaamaan vapaasti. Piikkimaton tervehdyttävät vaikutukset saattavat tuntua aluksi voimakkaina ja aiheuttaa erilaisia tunnereaktioita käsittelyn aikana tai sen jälkeen. Reaktiot voivat vaihdella eri henkilöillä ja eri tilanteissa. Henkilö voi tuntea itsensä uniseksi, eikä nukahtaminenkaan ole epätavallista. Myös kylmiä väreitä, näläntunnetta tai voimakkaita onnen tai jopa vihan tunteita voi esiintyä. Reaktiot johtuvat energian voimakkaasta virtaamisesta kehossa. 

Mattoa ei suositella verenohennuslääkkeen käyttäjälle. 

Piikkimatossa on 230 ABS muovikukkaa ja jokaisessa muovikukassa 27 piikkiä. Näin yhdessä matossa on yhteensä 6210 piikkiä.

Materiaali: 100 % puuvilla, (AZO free certificate).

Pehmuste: vaahtomuovia

Koko: 68 cm x 42 cm

Käsinpesu, tarvittaessa