Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Viherjauhe, luomu, 200g

Helppokäyttöinen viherjauhe jokaiseen päivään.

Tuotekuvaus

Viherjauhe on ehdottomasti suosituin Foodinin vihertuotteista – eikä suotta! Se on erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinnetiheimpiä viherkasveja sekä maalta että vedestä. Viherjauhe sopii sinulle, joka arvostat helppoutta ja haluat lisätä arvokkaita ravinteita ruokavalioosi. 

MITÄ VIHERJAUHE SISÄLTÄÄ?

Viherjauhesekoitukseen käytettävät viherjauheet ovat kylmäkuivattuja kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytyvyyden takaamiseksi. Jauhesekoituksen sisältämät luomulaatuiset vehnänoras, ohranoras, pinaatti, spirulina, lehtikaali, nokkonen ja chlorella tarjoavat vihreiden parhaat ominaisuudet kätevästi yhdessä.  

MITEN KÄYTÄN VIHERJAUHETTA?

Käytä viherjauhetta veden tai mehun seassa, erilaisissa viherjuomissa sekä smoothieissa. Foodinin viherjauhe sopii erinomaisesti myös raakaleivontaan tasapainottamaan makeita herkkuja. Joillekin viherjauheen maku saattaa aluksi tuntua liian vahvalta. Tällaisessa tilanteessa suosittelemme kokeilemaan happamia sitruksia kuten vaikkapa tilkkaa hapanta sitruunamehua viherjuoman joukkoon tai sekoittamalla joukkoon raikasta sitrus elektrolyyttijauhetta.

Yhdistele viherjauheiden ja -tablettien kanssa aina laadukkaita öljyjä, kuten herkullista oliiviöljyä. Myös rasva peittää kitkerää makua ja parantaa rasvaliukoisten yhdisteiden imeytymistä.

HELPPO VIHERSMOOTHIE

Valmistat nopeasti ravinteikkaan vihersmoothien näistä raaka-aineista yksinkertaisesti tehosekoittimessa blendaamalla:

1 pieni avocado tai puolikas

iso1 banaani (kokeile myös jäistä banaania)

1-2 tl sitruunamehua (tai puolikkaan sitruunan mehu)

1 rkl viherjauhetta

1 rkl haluamaasi hera- tai kasviproteiinijauhetta (tämän voi halutessaan jättää myös pois.

Suositeltava vuorokausiannos: aloita uuden viherjauheen käyttö aina varovasti. Voit aloittaa viherjauheen käytön annostuksella 0,5 rkl (3 g) päivässä. Nosta annosta kehoa kuulostellen 1 rkl (6 g) päivässä.

Säilytytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä purkissa.

Sisältää:

Vehnänoras*, ohranoras*, pinaatti*, spirulina*, lehtikaali*, chlorella*, nokkonen*. *=luomu / Vetegräs*, korngräs*, spenat*, spirulina*, bladkål*, chlorella*, nässel*. *=ekologisk

Ei sisällä lisäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).