Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Ekopharma herukka hoitava palashampoo

Saippuapohjainen Herukka Hoitava Palashampoo puhdistaa hiuspohjan ja hiukset hellävaraisesti antaen hoitoa, rauhoittavuutta sekä kaunista kiiltoa ja kirkkautta.

Tuotekuvaus

Saippuapohjainen Herukka Hoitava Palashampoo puhdistaa hiuspohjan ja hiukset hellävaraisesti antaen hoitoa, rauhoittavuutta sekä kaunista kiiltoa ja kirkkautta. Sisältää hiuksia kirkastavaa kamomillaa sekä ruiskaunokkia, hiuspohjaa rauhoittavaa valkoherukkaa ja kehäkukkaa. Cassia eli neutraalihenna tuo hiuksiin kiiltoa ja hoitavuutta. Appelsiinin tuoksu piristää ja tuo hyvän mielen mukanaan. Sopii kaikille hiuslaaduille ja curly girl -metodiin. Palashampoo ei värjää hiuksia.

Käyttö:

Harjaa hiuksista mahdolliset takut. Kostuta hiukset ja palashampoo. Vaahdota palashampoo suoraan hiuspohjaan ja hiuksiin tai ensin käsissä. Pese hiukset ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa.

Vinkki:

Hiuspohja saattaa tarvita hieman aikaa tottua kasviöljypohjaiseen palashampooseen. Mikäli hiukset tuntuvat hieman tahmaisilta suosittelemme käyttämään pesun jälkeen Mustikka Yrttietikkahuuhdetta, mikä tasapainottaa hiuksen pH:ta ja auttaa sulkemaan huokoisten hiusten hiussuomuja. Totuttelu aika voi kestää viikosta kahteen.

Ainesosat:

Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Aqua, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Almondate, Cassia Italica Leaf Powder (Cassia), Chamomilla Recutita Flower (Kamomilla/Chamomile), Calendula Officinalis Flower (Kehäkukka/Marigold), Centaurea Cyanus Flower (Ruiskaunokki/Cornflower), Ribes Rubrum Fruit (Valkoherukka/Whitecurrant), Citrus Sinensis Peel Oil (Appelsiini/Sweet Orange)

Säilyvyys:

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:

Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.