Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Kynsilakka, Dark Rouge 06 (matta kuivauksen jälkeen)

Maailman ensimmäinen värillinen luomu kynsilakka ja ensimmäinen ja ainoa värillinen luomu kynsilakka Demeter-sertifikaatilla.

16,00 €
Tuotekuvaus

Providan värikkäät kynsilakat ovat käsintehtyjä ja luomulaatuisia ihmeitä. Ne ovat 100% luonnollisia ja siksi paitsi ympäristölle myös terveydelle haitattomia. Providan luomulaatuiset värilliset kynsilakat koostuvat yksinomaan patentoidusta Demeter-kynsilakasta ja puhtaista mineraalijauheista. Kynsilakat ovat täysin vaarattomia.

Mitä Demeter-sertifioidussa kynsilakassa on?Luomu kynsilakka perustuu puhtaaseen luonnolliseen sellakkaan ja bentsoiinihartsiin - liuotettuna Demeter-laatuiseen alkoholiin. Tämä antaa kynsilakalle hienon, miellyttävän tuoksun. Väritys saavutetaan lisäämällä puhdasta mineraalijauhetta. Tämän erityisen kaavan ansiosta raskaana olevat naiset voivat käyttää kynsilakkaa turvallisesti sekä lasten käsittelyssä tai ruoanvalmistuksessa.

06 Ingredients: Alcohol**, Iron oxide (CI77491, CI77492, CI77499), Shellac, Mica (CI77019), Melaleuca alternifolia leaf oil*, Cymbopogon nardus oil*, (Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene).

Vinkkejä siitä, miten käyttää:Koska kynsilakat sisältävät vain luonnollisia ainesosia, niitä on tietysti myös käsiteltävä hieman eri tavalla. Ravista aina hyvin, kunnes kuulet teräspallot kynsilakkapullon sisällä!

On olemassa kaksi erilaista kynsilakkaa, joita sovelletaan seuraavasti:

TYYPPI 1 - Värit, joiden numero on 1–17: Kynsilakat ovat erittäin voimakkaasti pigmentoituneita. Tämän seurauksena kynsilakat ovat läpinäkymättömiä ja erittäin viskoosisia. Ravista värejä huolellisesti, kunnes kuulet teräspallot hyvin. Levitä kynsilakka ohuena kerroksena tasaisesti ja nopeasti rasvattomille kynsille ja anna lakan kuivua perusteellisesti (noin 5–10 minuuttia). Nämä kynsilakat ovat mattapintaisia, kun ne kuivuvat. Erityistä kiiltoa varten levitä väritön luomu kynsilakka hyvin ohuesti kuivumisen jälkeen päälle!

TYYPPI 2 - Värit 18–21: Nämä kynsilakat eivät ole yhtä voimakkaasti pigmentoituneita. Tämän seurauksena kynsilakat ovat läpinäkyvämpiä ja niillä on alhainen viskositeetti. Kun olet ravistanut kynsilakkaa hyvin, pyyhi harja hyvin pullon kaulaan ja levitä ohut kerros kynnelle. Koska kynsilakka on ohuempi, on tärkeää, että harjassa on vähän väriä, jotta väri ei pääse valumaan. Nämä värit ovat hieman läpinäkyvämpiä. Joten voit levittää useita kerroksia kynsilakan väriä, kunnes saat haluamasi sävyn.

Poista kynsilakka:

Suosittelemme kynsilakanpoistoaineen levittämistä puuvillavanuun, jonka jälkeen anna sen imeytyä kynsiin hetken ajan. Vedä vanulappu suoraan alas kynneltä levittämättä väriä sormeen.

Kuinka kauan kynsilakka kestää?

Kynsien suhteen se riippuu täysin kynsien kohtaamista ulkoisista tekijöistä. On odotettavissa, että sormien kynsilakka on uusittava muutamien päivien kuluttua. Kynsilakka kestää yleensä pidempään varpaankynsissä ja silloin se on uusittava noin 1–2 viikon kuluttua.