Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sonett Pyykinpesuneste Laventeli

Kevyesti laventelin eteerisellä öljyllä hajustettu ekologinen Pyykinpesuneste Laventeli, kirjo- ja valkopyykille.

18,00 €
Tuotekuvaus

Rauhoittavalla, luomulaatuisella laventelin eteerisellä öljyllä kevyesti hajustettu ekologinen pyykinpesuneste Laventeli, kirjo- ja valkopyykkiin. Sopii kaikille puuvilla-, pellava-, hamppu- ja sekakuiduille.

Pesulämpötilat: 30°C - 95 °C.

Tuotteen sisältämät sokeritensidi ja kookosrasva-alkoholi ovat saippuan jälkeen parhaiten hajoavia ja iholle ystävällisiä peseviä aineita. Ne eivät reagoi veden kovuuteen yhtä herkästi kuin saippua, joten Sonettin Pyykinpesuneste Laventeli toimii myös kovan veden alueella.

Sonett on todellinen ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Tämäkään Sonett ekologinen pyykinpesuneste Laventeli ei siis sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita eikä myöskään entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja ainesosia ei tuotannossa hyväksytä. Saippuaan tarvittavat öljyt ja haihtuvat öljyt ovat 100% peräisin luomutuotannosta. 

Täysin biohajoavat valmistusaineet. 

Vegaaninen. 

Eco Garantie -sertifioitu

Käyttö:

Kaikille puuvilla-, pellava-, hamppu-, mikrokuitu- ja sekoitepohjaisille tekstiileille pesulämpötiloissa 20–60 °C.
Itsepintaisten tahrojen poistoon esikäsittely Sappisaippualla värinpitäville tekstiileille.

Ainesosat:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648 /2004 mukaisesti: 5–15% rapsiöljysaippua*/auringonkukkaöljysaippua*, hyvä pesuteho ja lian irrotuskyky. Hellävarainen ja kuituja hoitava; 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi); 5–15% anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti), sokeripitoisista raaka-aineista. Pesuteho paranee ja hyvä pesutulos saadaan myös kovan veden alueella; 1–5% kasvialkoholi (etanoli); <1% anioniset tensidit (sulfatoiturisiiniöljy), sitraatti, aito, haihtuva laventeliöljy* (sisältää linaloolia*), gurjunpalsami, palsami*; elävöitetty vesi ad 100%*tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainen

List of ingredients as per EC 648/2004: Aqua, potassium soap*, alkylpolyglucoside C8–C16 (coco glucoside, lauryl glucoside), sodium C8–C14 fatty alcohol sulphate (sodium octyl sulfate, sodium lauryl sulfate), alcohol, sulphated castor oil, sodium/potassium citrate, parfum*, linalool*, dipterocarpus turbinatus balm extract. *certified organically grown