Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sonett Tiskiaine Lemon

Tiskiaine Lemon on erittäin riittoisa, ympäristöystävällisten astianpesuaineden klassikko käsitiskiin. Tiskaa tehokkaasti, joka on myös hellävarainen iholle.

Tuotekuvaus

Tiskiaine Lemon on ekologisten astianpesuaineiden -klassikko. Raikkaan sitruunainen tuoksu.

Todella riittoisa ja tehokas biohajoava astianpesuaine, jonka vuosikymmenten kokemuksen perusteella tiedetään sopivan myös herkkäihoisille. Suosittelemme myös mökille. Sopii käytettäväksi myös yleispuhdistusaineena.

Sonett on todellinen ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Tämäkään Sonett Tiskiaine Lemon ei siis sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita eikä myöskään entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja ainesosia ei tuotannossa hyväksytä. 

Täysin biohajoavat valmistusaineet. 

Vegaaninen. 

Eco Garantie -sertifioitu.

Käyttö:

Annostus: 2 painallusta pesuveteen tai suoraan astianpesusieneen tai -harjaan (n. 3 ml/5 l vettä

Ainesosat:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti: 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi) ja 1–5% anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti) ovat rasvaa liuottavia, pesuaktiivisia aineita. Pesuteho veden kovuudesta riippumatta – valmistusaineet  kookosöljy ja maissitärkkelys; 1–5% kasvialkoholi (etanoli); <1% sitraatti, suola, aito, haihtuva sitruunaruohoöljy* (sis. sitraalia*); palsami*; elävöitetty vesi ad 100%  *tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainen

List of ingredients as per EC 648?/?2004: Aqua, alkylpolyglucoside C10–C16 (lauryl glucoside), sodium C8–C14 fatty alcohol sulphate (sodium octyl sulfate, sodium lauryl sulfate), alcohol, sodium chloride, sodium citrate, parfum*, citral*. *certified organically grown