Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sonett Konetiskitabletit, 25 kpl

Sonett konetiskiainetabletit ovat helppokäyttöinen ja ekologinen valinta astioiden tehokkaaseen puhdistukseen.

12,00 €
Tuotekuvaus

Helppokäyttöiset ja tehokkaat Sonett konetiskiainetabletit sisältävät pääasiassa soodaa, silikaatteja ja sulfatoitua risiiniöljyä ja ovat siten erittäinen ekologinen vaihtoehto. Konetiskiainetabletit pesevät tehokkaasti liuottamalla ruuan tähteet astioista, sekä emulgoimalla ja irroittamalla rasvan. 

Valkaiseva happi (natriumperkarbonaatti) irroittaa tee-, kahvi- ym. jäljet laseista ja posliinista.
Sonett konetiskiainetabletit sopivat kaikille tiskikoneille ja pesuohjelmille.
Ei sisällä entsyymejä, tensidejä eikä aggressiivisia valkaisijoita.
Kovan veden alueella sitraatti, natriumglukonaatti, karboksimetyyli-inuliini ja tetranatrium glutamaatti diasetaatti sitovat tehokkaasti jäämiä tiskivedestä.
Sonett on todellinen ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Tämäkään Sonett konetiskiaine ei siis sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita eikä myöskään entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja ainesosia ei tuotannossa hyväksytä. 

Täysin biohajoavat valmistusaineet. 

Vegaaninen. 

Eco Garantie -sertifioitu.

Käyttö:

Aseta yksi konetiskiainetabletit tiskikoneen pesuainelokeroon ja sulje kansi.
Erityisen likaisille astioille suositellaan käytettäväksi kaksi tablettia. Ei käsinmaalatulle posliinille, hopeaesineille tai kristallille.

Huom! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti juoksevalla vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. 

Ainesosat:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:15-30 % sitraatti, sooda; natriumperkarbonaatti (happivalkaisu), tetranatriumglutamaattidiasetaatti, karboksimetyyli-inuliini, silikaatti, natriumbikarbonaatti; 1-5 % anionisia tensidejä (sulfatoitu risiiniöljy), ionittomia tensidejä (sokeritensidi), natriumglukonaatti, <1 % rapsiöljy*, palsamilisä** Tarkkailtua luomutuotantoa tai luonnonvarainen

List of ingredients as per EC 648/2004: Sodium citrate, sodium carbonate, sodium percarbonate, tetra sodium glutamate diacetate, carboxymethyl inulin, sodium metasilicate, sodium bicarbonate, sodium silicate, sulphated castor oil, alkylpolyglucoside C8–C16 (coco glucoside), sodium gluconate, potassium soap* *certified organically grown