Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Leskenlehti-salvia jalkavoide

Jalkavoide, jolla on poikkeuksellisen tehokas vaikutus hikoilua estämään, jalkoja virkistämään ja hoitamaan.

14,00 €
Tuotekuvaus

Intensiivinen jalkojen hoitovoide hikoileville, väsyneille ja erittäin kuiville jaloille. Virkistävän vaikutuksen lisäksi voiteella on luonnollinen, deodorisoiva ja desinfioiva vaikutus. Tämän huikean vaikutuksen taustalla ovat luonnolliset, aktiiviset ainesosat, kuten leskenlehti, salvia ja aito japanilainen kamferi.

Neste- ja pintaverenkiertoa elvyttävä voide. Erittäin hyvin imeytyvä, ei jätä ihoa tahmeaksi. Voide sisältää lisäksi aktiivisia, luonnollisia ainesosia kuten mehiläisvahaa, kasviöljyjä ja biodynaamiselta tilalta peräisin olevaa lanoliinia, joilla on hoitava ja ravitseva teho Luonnonkosmetiikan kärkiriviin kuuluva jalkavoide myös elvyttää väsyneitä ja stressaantuneita jalkoja. Voide tarjoaa myös välitöntä apua erittäin kuiville, jännittyneille ja halkeileville jaloille. Lisäksi se on erinomainen jalkavoide paljon kävelevälle rakkuloiden ja painepisteiden ehkäisyyn ja hoitoon.

Käyttö:

Jalkojen päivittäiseen hoitoon.

INCI:

Aqua. Brassica campestris seed oil **. Glycine soja oil *. Lanolin. Cera alba *. Alcohol *. Tussilago farfara flower extract **. Tocopherol. Salvia officinalis leaf extract **. Lavandula angustifolia oil *. Camphor. Mentha piperita american herb oil. Mentha piperita oil *. Salvia officinalis oil *. Cymbopogon nardus oil *. (Linalool. Limonene. Geraniol. Citronellol.) ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).