Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Raakasuklaa Coconut Milk 41 %

.Vegaaninen suklaa on kuin pehmeää maitosuklaata, joka suorastaan sulaa suussa.

3,00 €
Tuotekuvaus

COCONUT MILK, “FOODININ SININEN”

Coconut Milk, saa nimensä maitomaisen kermaisesta mausta ja samettisesta koostumuksesta.Vegaaninen suklaa on kuin pehmeää maitosuklaata, joka suorastaan sulaa suussa. Huolimatta vaaleudestaan Coconut Milkissä maistuvat aidot kaakaopavut, jotka kutkuttavat kielenkärkeä. 

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. 

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Foodinin Coconut Milk -raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.

Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarit Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.

Raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. 

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

SISÄLTÖ

Kookossokeri*, kaakaovoi*, kaakaonibs*, kookosmaitojauhe*, *=luomu

Suomi/Finland

40 g

Energia/Energi: 552kcal/2308kJRasva/Fett: 42,8g-joista tyydytyneet/varav mättat fett: 28,6gHiilihydraatit/Kolhydrates: 37,3g-joista sokereita/varav sockerarter: 34,6gKuitu/Kostfiber: 5,3gProteiini/Protein: 4,4gSuola/Salt: 0g