Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


RimitaDeo Metsä – Alumiiniton Luomudeoderantti

Männyntuoksuinen alumiiniton luomudeodorantti.

13,00 €
Tuotekuvaus

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

Sertifioitu vegaaninen luomudeodorantti RimitaDeo Metsä on alumiiniton ja soodaton. Sen vaikuttavina ainesosina ovat aloevera, rosmariini, laventeli ja sitruuna. Unisex-tuote, sopii myös ensimmäiseksi deodorantiksi. Kevyen raikas männyn tuoksu.

Lisätietoa:

Alumiiniton ja soodaton
Luomusertifioitu (Natrue)
Vegaaninen
Ei tahraa vaatteita
Unisex
Soveltuu ensimmäiseksi deodorantiksi
Kevyt männyn tuoksu

Käyttö:

Päivittäiseen käyttöön, kainaloon pesun jälkeen.

Anna deodorantin kuivua ennen pukeutumista.

Kenelle sopii:

Miehille ja naisille. RimitaDeo Metsä on hyvä valinta myös nuoren ensimmäiseksi deodorantiksi, koska se ei sisällä mitään vaarallisia ainesosia.
Kevyt luonnollinen männyn tuoksu

INCI:

Vesi, aloe vera lehtiuute*,oliiviuute*, glyseriini, trietyylisitraatti, setearyylialkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, rosmariiniuute*,  sinkkidirisinoleaatti, laventeliuute*, sitruunan kuoriuute*, polyglyseryyli-3 kaprylaatti, oryza sativa starch (riisin siemenestä saatava polymeeripit. hiilihydraattiaines), kamomillauute* ja maltodekstriini, kehäkukkauute* ja maltodekstriini, rosmariiniiuute*, ksantaanikumi, natrium bontsoaatti, natriumdehydroasetaatti, natriumalginaatti, sitruunahappo, limoneeni, linalooli, sitraali

*luomuviljelty