Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Salmen Suopa, Kahvisaippua

Hennosti kahville ja kardemummalle tuoksuva kuoriva Kahvisaippua koko vartalolle.

10,00 €
Tuotekuvaus

Kuoriva Kahvisaippua koko vartalolle, joka sisältää aitoa kylmäpuristettua kahviöljyä.

Kahviöljyssä on ihoa uudistavia ja kosteuttavia vaikutuksia ja kuoriva ominaisuus saadaan luomulaatuisesta vastajauhetusta kahvista sekä ihoa tehokkaasti puhdistavasta rhassoul-savesta.

Kaikki Kahvisaippuat tehdään käsityönä, joten ulkonäössä, kuten väreissä, saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Saippuoihin ei ole lisätty keinotekoisia kovetteita, joten säilytä saippuaasi hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se ei pehmene ja pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.

Tuoksuina Salmen Suovan saippuoissa on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä ja värit tulevat aktiiviaineina käytettävistä savista, siemenistä tai yrteistä. Saippuat eivät sisällä mineraaliöljyjä, palmuöljyä tai eläinrasvoja.

Vegaaninen,

100% luonnollinen

Biohajoava.

Pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista, kierrätä kartonkikeräykseen.

Ainesosat: 

Sodium Cocoate (Coconut oil), Sodium Olivate (Olive oil), Sodium Avocadoate (Avocado oil), Sodium Shea Butterate (Shea butter)*, Glycerin, Aqua (Water), Sodium Castorate (Castor oil)*, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Coffea arabica (Coffee) Seed Powder*, Montmorillonite, Elettaria Cardamomun (Cardamom) Seed Oil ,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract , Linalool**, Limonene**

* luomu raaka-aine

** esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä