Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Palashampoo Hamppu & Nokkonen rasvoittuville sekä normaaleille hiuksille.

Rasvoittuvalle sekä normaalille hiuslaadulle sopiva hoitava palashampoo.

Tuotekuvaus

Rasvoittuvalle sekä normaalille hiuslaadulle sopiva hoitava palashampoo.

Nämä ovat ns 2 in 1 shampoita eli niissä on mukana hiusta hoitavia aineita etkä näiden jälkeen tarvitse erillistä hoitoainetta. Tästä johtuen palat eivät ehkä vaahtoa niin helposti ja runsaasti kuin pelkkiä peseviä ainesosia sisältävät palashampoot.

Kookosöljypohjaisista pesevistä ainesosista sekä parsakaali- la oliiviöljypohjaisista hoitavista ainesosista valmistettu palamuotoinen shampoo.

Mukana myös hiusta ja hiuspohjaa hoitavaa kaakaovoita sekä kosteuttavaa hamppuöljyä. Tehoaineina puhdistavaa rhasoul savea sekä hiusta ravitsevaa sekä hiuspohjaa rauhoittavaa nokkosjauhetta .

Raikkaan yrttinen tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä.

Paino n 60 g

Kaikki palashampoot tehdään käsityönä joten ulkonäössä saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Shampoisiin ei ole lisätty keinotekoisia kovetteita joten säilytä niitä hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se ei pehmene ja pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.


Käyttö: Kastele hiukset kunnolla lämpimällä vedellä. Hiero shampoopalaa pyörivin liikkein hiuksiin niin että vaahtoa alkaa muodostua, vaahdota kunnolla ja huuhtele.Toista tarvittaessa.

Erittäin riittoisa: vastaa noin 2-3 sampoopullollista.


Ingredients: Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Brassica Alcohol, Brassicyl Valinate Esylat, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Rosmarinus Officinalis Flower / Leaf / Steam Water, Myrica Pubescens Fruit Wax, Moroccan Lava Clay, Cannabis Sativa Seed Oil, Sucrose Cocoate, Theobroma cacao seed butter, Urtica dioica leaf, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Rosmarinus officinalis leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Mentha Piperita Oil,L-Lactic acid

Limonene*(*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)