Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Palashampoo Kaura & Shea kuiville sekä normaaleille hiuksille

Kuivalle sekä normaalille hiuslaadulle sopiva hoitava palashampoo.

Tuotekuvaus

Kuivalle sekä normaalille hiuslaadulle sopiva hoitava palashampoo.

Nämä ovat ns 2 in 1 shampoita eli niissä on mukana hiusta hoitavia aineita etkä näiden jälkeen tarvitse erillistä hoitoainetta. Tästä johtuen palat eivät ehkä vaahtoa niin helposti ja runsaasti kuin pelkkiä peseviä ainesosia sisältävät palashampoot.

Kookosöljypohjaisista pesevistä ainesosista sekä parsakaali- la oliiviöljypohjaisista hoitavista ainesosista valmistettu palamuotoinen shampoo.

Mukana myös hiusta ja hiuspohjaa hoitavaa kaakaovoita sekä kosteuttavaa kauraöljyä. Tehoaineina hoitavaa sheavoita sekä hiusten rakennetta korjaavaa kauraproteiinia.

Mieto tuoksu tulee aidoista eteerisistä öljyistä.

Paino n 60 g

Kaikki palashampoot tehdään käsityönä joten ulkonäössä saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Shampoisiin ei ole lisätty keinotekoisia kovetteita joten säilytä niitä hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se ei pehmene ja pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.


Käyttö: Kastele hiukset kunnolla lämpimällä vedellä. Hiero shampoopalaa pyörivin liikkein hiuksiin niin että vaahtoa alkaa muodostua, vaahdota kunnolla ja huuhtele.Toista tarvittaessa.

Erittäin riittoisa: vastaa noin 2-3 sampoopullollista.


Ingredients: Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate , Brassica Alcohol, Brassicyl Valinate Esylat, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables,Myrica Pubescens Fruit Wax, Rosmarinus Officinalis Flower / Leaf / Steam Water , Sucrose Cocoate, Avena sativa kernel oil, Hydrolyzed Oat Protein, Theobroma cacao seed butter, Butyrospermum parkii butter, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil , Citrus Limon Peel Oil, L-Lactic acid , Pelargonium Graveolens Oil, Cananga odorata flower oil

Citral*,Limonene*, Linalool*, Cirronellol*, Geraniol*

(*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)