Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Raakasuklaa vadelma luomu

Suklaalla kuorrutetut vadelmat suorastaan sulavat suuhun.

3,00 €
Tuotekuvaus

Suklaalla kuorrutetut vadelmat suorastaan sulavat suuhun. Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaat saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin suklaatuotteisiin on lisätty Bacillus coagulans -probiootteja.

Foodinin kuorrutetut raakasuklaaherkut ovat kotimaista käsityötä

Foodinin raakasuklaavadelma valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo kotimaisen vadelman pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen. Raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa - näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Kaikki raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Ainesosat

Raakasuklaa* (kaakaopapu*, kookossokeri*, kaakaovoi*), kylmäkuivattu vadelma + Bacillus coagulans-maitohappobakteeri *=luomu