Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Aktiivihiilisaippua

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sopiva saippua.

Tuotekuvaus

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sopiva saippua, joka sisältää iholta rasvaisuutta poistavaa, syväpuhdistavaa aktiivihiilitä ja rhassoul savea sekä ihoa ravitsevaa sheavoita. Eteerisinä öljyinä tuoksuvat seetri ja teepuu jotka antibakteerisina myös toimivat hyvin epäpuhtaan ja rasvoittavan ihon hoidossa.


Kaikki saippuat tehdään käsityönä joten ulkonäössä, kuten väreissä, saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Saippuoihin ei ole lisätty keinotekoisia kovetteita joten säilytä saippuaasi hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se ei pehmene ja pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.


Tuoksuina käytämme aitoja eteerisiä öljyjä ja värit tulevat aktiiviaineina käytettävistä savista, siemenistä tai yrteistä. Saippuat eivät sisällä mineraaliöljyjä, palmuöljyä tai eläinrasvoja.


Vegaaninen, 100% luonnollinen, biohajoava.


Pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista, kierrätä kartonkikeräykseen.


Ingredients: Sodium Cocoate (Coconut oil), Sodium Olivate (Olive oil), Sodium Avocadoate (Avocado oil), Sodium Shea Butterate (Shea butter)*, Glycerin, Aqua (Water), Sodium Castorate (Castor oil)*, Cedarus Atlantica (Cedarwood) Wood Oil, Melaleuca Atternifolia (Teatree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Charcoal Powder, Moroccan Lava Clay, Sodium Cloride (Himalayan Pink Salt), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**


* luomu raaka-aine

** esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä