Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sonett Tiskiaine Calendula 1l

Erityisen ihoystävällinen, kehäkukkauutetta sisältävä tiskiaine käsitiskiin. Tehoaa hyvin rasvatahroihin.

Tuotekuvaus

Luomukehäkukkauutetta sisältävä ekologinen tiskiaine käsitiskiin on erityisen ihoystävällinen. Se on kuitenkin myös tehokas ja irrottaa rasvatahratkin erinomaisesti.

Saatavilla kätevässä pumppupulossa, sekä 1 litran täyttöpullo.

Erikoisuutena tässä Sonettin käsitiskiaineessa on Sonettin itse jalostaman, jo keskiajallakin käytetyn menetelmän mukaisesti valmistettu hoitava kehäkukkauute ja kasviperäiset tensidit, joiden ansiosta Calendula-tiskiaine on riittoisa, tehokas ja hellävarainen.

Sonett on todellinen ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Tämäkään Sonett astianpesuaine ei siis sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita eikä myöskään entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja ainesosia ei tuotannossa hyväksytä. Täysin biohajoavat valmistusaineet. Vegaaninen. Eco Garantie -sertifioitu.

 Käyttö:

Annostus: 2 painallusta pesuveteen tai suoraan astianpesusieneen tai -harjaan (n. 3 ml / 5 l vettä).

INCI:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti: 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi) ja 1–5% anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti) ovat rasvaa liuottavia, pesuaktiivisia aineita. Pesuteho veden kovuudesta riippumatta. Valmistusaineet kookosöljy ja maissitärkkelys; 1–5% kasvialkoholi (etanoli); <1% Calendula officinalis*, sitraatti, suola, aidot eteeriset appelsiini-* (sisältää limoneenia*) ja bergamottaöljy* (sisältää limoneenia*, linaloolia*), palsami*; elävöitetty vesi ad 100%*tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainenSisältää eteeristä appelsiiniöljyä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

List of ingredients as per EC 648/2004: Aqua, alkylpolyglucoside C10–C16 (lauryl glucoside), sodium C8–C14 fatty alcohol sulphate (sodium octyl sulfate, sodium lauryl sulfate), alcohol, Calendula officinalis*, sodium chloride, sodium citrate, parfum*, limonene*, linalool* *certified organically grown.Contains essential oil of sweet orange. May produce an allergic reaction.