Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Skinmood hiusturbaani

Erittäin imukykyinen, ylellisen paksu ja pehmoinen hiusturbaani

17,00 €
Tuotekuvaus

Erittäin imukykyisestä ja laadukkaasta mikrokuidusta valmistettu ylellisen paksu ja pehmoinen hiusturbaani kuivaa myös pitkät ja paksut hiukset tehokkaasti ja hellästi. Turbaani on valmistettu kaksinkertaisesta, huippuimukykyisestä mikrokuidusta. Kuitu imee hiuksen pinnalta kosteutta, jolloin varsinainen föönausaika lyhenee huomattavasti. Näin hiukset rasittuvat vähemmän ja pysyvät paremmassa kunnossa. Päässä turbaani tuntuu ihanan lämpöiseltä ja pehmoiselta. Sitä on ilo pitää.

Turbaania voi käyttää pesun jälkeen hiusten kuivaamiseen, meikatessa ja kasvoja pestessä suojaamaan ja keräämään hiukset pois kasvoilta sekä saunassa antamamaan suojaa hiuksia vaurioittavalta kuumuudelta. Soveltuu myös mm. tehostamaan hiustenhoitoaineiden sekä naamioiden vaikutusta (pese tämän jälkeen turbaani, jotta sen kuivausteho säilyy).

Hiukset voi kietaista turbaanin sisään myös vaikka aurinkoa ottaessa ja rannalla makoillessa. Kesällä mökkisaunan jälkeen hiuksia ei tarvitse heti syöksyä kuivaamaan. Turbaanin voi laittaa märkien hiusten suojaksi ja nauttia kesäillasta saunan terassilla tai vaikkapa grillata saunamakkarat aivan rauhassa.

Käyttö:

Puristele pesun jälkeen enin vesi pois hiuksista käsin tai normaalilla pyyhkeellä. Kiedo sen jälkeen turbaani päähän ja painele/puristele sitä hiuksia vasten. Jätä turbaani päähän imemään kosteutta hiuksista. Laita pää alaspäin ja turbaanin leveämpi pää, jossa on nappi, niskan puolelle, kiedo hiukset turbaanin sisään kuvan osoittamalla tavalla. Nosta rullattu osio taakse niskan puolelle ja kiinnitä kuminauhalenkillä nappiin.