Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Skinmood mikrokuitupesusieni kasvoille

Mikrokuitusieni meikinpuhdistukseen

10,00 €
Tuotekuvaus

Superpehmoinen ja tehokas SkinMood®- mikrokuitusieni poistaa meikin ja lian ilman puhdistusainetta yksinkertaisesti ja nopeasti. Varsin näppärä laiskan ladyn puhdistustuote. Voit käyttää sientä jopa 200 kertaa. Helppokäyttöinen, kevyt, näppärä ottaa mukaan. Vuosisadan helpoin puhdistustuote arkeen, mökille, vaelluksille, lomamatkalle tai treenikassiin. Sopii myös herkälle iholle.

Ihonpuhdistus SkinMood®- mikrokuitusienellä on maailman nopein ja tehokkain keino illalla, kun mieli jo halajaa lepoon ja rauhaan. Jotta se säilyttäisi mahtavan puhdistusominaisuutensa, se kannattaa pesaista saippualla jokaisen käyttökerran jälkeen. Hiero palasaippuaa tai lurauta tippa suihkugeeliä sieneen ja vaahdota. Sitten vain huuhtelu ja ripustuslenkistä roikkumaan. Voit heittää sen myös pesukoneeseen 60 asteeseen, mutta älä silloin käytä huuhteluainetta. Se heikentää kuidun imukykyisyyttä.

Mikrokuitusieni poistaa meikin ja lian ilman puhdistusainetta

n. 200 käyttökertaa

Näppärä laiskan ladyn puhdistustuote

Sopii herkälle iholle, allergiselle iholle

Mieletön reissussa, ei paina, voi pitää käsimatkatavaroissa

Kesän helppo putsari mökille, vaelluksille, lomamatkalle

Pesu 60 asteessa, konepesu ok. Tai saippualla käsinpesu.

Ripustuslenkki

Käyttö:

Kastele sieni lämpimällä vedellä. Puhdista iho pelkällä sienellä tai käytä lisäksi jotain puhdistusainetta. Puhdista iho pyörivin liikkein, kunnes iho on puhdas. Pesu 60° koneessa, tai käsinpesu saippualla. Ripusta kuivumaan.