Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Murumuru Sunny Day SPF30, Aurinkovoide

Kotimainen aurinkovoide täysin fysikaalisella suojalla.

Tuotekuvaus

Murumuru Sunny Day Luonnollinen Aurinkovoide on fysikaalinen aurinkosuoja, joka on helppo ja miellyttävä levittää kasvojen ja vartalon iholle. Tämän ihanan aurinkosuojan sankari on luonnon mineraali sinkkioksidi, joka suojaa ihoa sekä UVB- että UVA-säteiltä. Lopputulos on luonnollisen huomaamaton ja tuoksu Murumurun tapaan karkkimainen. Tuote on valmistettu Helsingissä ja se on 100% kotimainen, vegaaninen sekä cruelty free. 

Käyttö:

Levitä runsaasti aurinkosuojaa tasaisesti iholle ennen auringonottoa. Suosittelemme lisäämään aurinkosuojaa etenkin hikoilun tai uimisen jälkeen.

Ainesosat:

Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Diheptyl Succinate, Glycerin, Arachidyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Tocopherol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Parfum (Natural), Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol