Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Calendula kosteusvoide

Rauhoittava ja palauttava voide iholle, joka on stressaantunut, ärtynyt tai tukkeutunut.

24,00 €
Tuotekuvaus

Uudistava ja kevyt kehäkukkavoide on luonnonkosmetiikan parhaimmistoa helposti ärtyvälle, tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Auttaa vähentämään ihon pintakireyden aiheuttamia pieniä tukkeumia. Virkistää ihon toimintoja ja sitoo hyvin kosteutta. Sopii myös janoiselle, väsyneelle tai stressaantuneelle iholle. Palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja hehkun, sekä rauhoittaa ärsytystä. Hoitaa ihon kireydestä johtuvia tukkeutumia ja "stressinäppylöitä".

Kehäkukkavoiteen aktiiviaineet, kehäkukkaöljyuute ja kehäkukkauute, sisältävät luteiinia, joka on antioksidanttina ja karotenoidina yksi merkittävimmistä kehäkukan ihonhoidollisista komponenteista. Luteiini suojaa ihoa sinisen valon haitoilta absorboimalla sinisen ja vihreän valon aallonpituuksia. Yhdessä antioksidanttien kanssa se ehkäisee ja hidastaa ulkoisista tekijöistä johtuvia ihon ikääntymismuutoksia ja vaurioita.

Ayurveda: soveltuu pitta- ja kapha-ihotyypeille. 

Käyttö:

Levitä iholle puhdistuksen jälkeen aamulla. Käytä päivävoiteena tai 24 h hoitovoiteena.

Inci:

Aqua, Glycine soja oil*, Lanolin, Brassica campestris seed oil**, Cera alba*, Calendula officinalis flower**, Prunus amygdalus dulcis oil*, Sorbitol, Melissa officinalis leaf oil*, Rosa centifolia extract*, Mel*, Rosa centifolia flower oil, Tocopherol, Parfum, (Limonene, Citronellol, Geraniol). ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).