Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Aloe-ruusu kosteusvoide

Aikuisen ja ikääntyvän ihon uudistumista ja virkistämistä tukeva, tehokas Aloe-ruusu kosteusvoide päivittäiseen käyttöön.

30,00 €
Tuotekuvaus

Samettisen pehmeä aloe-ruusu kosteusvoide hoitaa luonnollisesti ohutta, kuivaa ja väsynyttä ihoa tehokkaasti ja on omimmillaan aikuisen ja ikääntyvän ihon hoidossa.

Korkealuokkaiset, kasviperäiset raaka-aineet kuten ruusu, aloe, kaakaovoi ja sheavoi, tuovat iholle tärkeitä vitamiineja ja ravintoaineita. Nämä yhdessä uudistavat tehokkaasti ihon pintakerroksia ja tekevät ihosta kuulaan ja raikkaan. Aloe-veralla on tässä erityisen tärkeä tehtävä; hoitaa, suojata ja uudistaa ihoa.
Aloe-ruusu kosteusvoide vaikuttaa tehokkaasti ihon pintakerrosten aineenvaihduntaan ja pintaverenkiertoon. Se virkistää ja uudistaa ihoa sekä kirkastaa ihon väriä.


Ayurveda: 

Soveltuu vata-ihotyypille. 

Käyttö:

Levitä iholle puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

Ainesosat:

Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil*, Glyceryl stearate, Sorbitol, Alcohol*, Brassica campestris seed oil**, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Theobroma cacao seed butter*, Butyrospermum parkii butter*, Tocopherol, Parfum*, Rosa centifolia extract**, Ascorbic acid, Aloe barbadensis extract**, Alcohol**, Echinacea angustifolia extract**, (Limonene, Geraniol, Citronellol, Linalool, Citral). ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).