Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Teepuu-salvia kosteusvoide

Teepuu tehokosteusvoide pintakuivalle, tukkeutuvalle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Sopii myös miehille.

24,00 €
Tuotekuvaus

Pintakuivalle, tukkeutuvalle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle kehitetty kevyt tehokosteusvoide. Sisältää salviaa, teepuuta ja laventelia, joilla on rasvoittuvaa, epäpuhdasta tai tulehtunutta ihoa viilentävä ja rauhoittava vaikutus. Se ei kuitenkaan kuivata ihon pintaa. Pitää ihon pehmeänä ja hengittävänä, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa.

Teepuuhun perustuva luonnonkosmetiikan kosteusvoide antaa iholle elinvoimaa ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja saasteilta. Tukkeutuneelle ja pintakuivalle sekaiholle loistava 24 h -hoitovoide talvikäyttöön.

Pitkäaikaista hoitoa vaativille ihotulehduksille eteerisen teepuuöljyn sijaan käytettäväksi. Pitkäaikainen pelkän eteerisen teepuuöljyn käyttö ei ole suositeltavaa, koska se voi aiheuttaa ärsytystä tai allergisoitumista.

Ayurveda: soveltuu pitta- ja kapha-ihotyypeille. 

Käyttö:

Levitä iholle puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

Vinkki nuorelle, hieman epäpuhtaalle miehen iholle: Puhdista kasvot Providan Hamamelis puhdistusmaidolla. Taputtele iholle pesun tai parranajon jälkeen Providan Calendula kasvovettä. Levitä pieni määrä Melaleuca tehokosteusvoidetta. Toista aamuin illoin. Auttaa ehkäisemään parranajon aiheuttamia tulehdusta tai ärsytystä sekä hoitaa epäpuhtauksia.

Inci:

Aqua, Persea gratissima oil, Glycerin*, Olea europaea fruit oil**, Stearyl alcohol, Cetearyl alcohol, Sorbitol, Brassica campestris seed oil**, Cetyl palmitate, Alcohol*, Tocopherol, Parfum*, Styrax benzoin gum, Lavandula angustifolia oil*, Melaleuca alternifolia leaf oil*, Salvia officinalis oil*, Cymbopogon nardus oil*, (Linalool, Benzyl benzoate, Limonene, Geraniol). ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).