Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Aromaterapia kaulakorudiffuuseri

Kaunis aromaterapia kaulakorudiffuuseri kuljettaa mukanasi mieleistäsi tuoksua.

15,00 €
Tuotekuvaus

Nauti ihanista eteerisistä öljyistä joka ikinen päivä! Kaunis aromaterapia kaulakorudiffuuseri kuljettaa mukanasi mieleistäsi tuoksua. Annostele eteeristä öljyä mukana tulevaan huopatyynyyn ja aseta se diffuuserin sisään. Valitse mukaasi tilanteeseen sopiva eteerinen öljy tukemaan mielialaasi. Laadukas Puhdas+ kaulakorudiffuuseri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pakkaus sisältää 5 eriväristä huopatyynyä. 

  • Käyttöohje


Käytä aromaterapia kaulakorudiffuuseria yhdessä eteeristen öljyjen kanssa. Virittäydy positiiviseen mielentilaan appelsiiniöljyn avulla, tehosta keskittymiskykyä rosmariiniöljyllä tai lisää energiaa männyn voimalla. Avaa koru kiertämällä, ja avaa sen jälkeen säiliö. Annostele säiliöön valitsemaasi eteeristä öljyä. Voit laittaa öljyä myös huopatyynyihin. Tuoksu voi kestää useita päiviä, lisää öljyä tarvittaessa. Huopatyynyt voi pestä ja käyttää uudelleen. Varo ettei öljyä joudu iholle tai vaatteille! 

Eteerisiä öljyjä on vuosituhansien ajan käytetty hoitoihin ja tuomaan tuoksua. Öljyillä voidaan kohottaa, piristää, rauhoittaa tai rentouttaa mielialaa. Ne voivat auttaa ongelmatilanteissa ja lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.