Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Skinmood Make Up Blender -meikkisieni, pinkki

Beauty Blender-tyypisen meikkisienen ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle ohuesti ja tasaisesti.

10,00 €
Tuotekuvaus

Meikkisienen erikoisrakenteen ansiosta sillä saa meikin levitettyä ja tasoitettua paremmin kuin millään muulla sienellä, siveltimellä tai sormilla. Se tuo meikkivoiteen parhaat ominaisuudet esiin ja siten ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti.

Make-up Blender-meikkisieni sopii kaikkien meikkivoiteiden (nestemäiset, voidemaiset) levittämiseen sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi siis olla voidemainen tai puuterimainen.

Make-up Blender-meikkisieni sisältää E-vitamiinia, sopii kaikille ihotyypeille.

- Hypoallergeeninen ja hajuton.

- Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä

Näin käytät Make-up Blender-meikkisientä:
1. Kostuta sieni vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois.
2. Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin tai siveltimellä ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.).
3. Pese sieni käytön jälkeen saippualla ja purista kuivaksi.

Sieni kestää käytössä useita kuukausia. Kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä, on aika vaihtaa uusi sieni.

Make-up Blender on alun perin Hollywoodilaisen huippumeikkitaiteilijan kehittämä, innovatiivinen, lateksittomasta, kosteutta imevästä ja turpoavasta polyuretaanista valmistettu meikkisieni (Hydrophilic Polyurethane). Sen suosio on levinnyt hetkessä USA:sta ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Suomessa Beauty Blender-meikkisienestä kohistaan sosiaalisessa mediassa.

AINESOSAT

Valmistusaineet: Hydrophilic Polyurethane, vitamin E