Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Kodinpuhto siivoussaippua, hajusteeton

Hajusteeton saippua kodin puhtaanapitoon

14,00 €
Tuotekuvaus

Kodinpuhto siivoussaippua on erittäin monikäyttöinen kodin kiinteä puhdistusaine. Se sopii kaikkien kovien pintojen puhdistamiseen sekä tekstiileistä esimerkiksi mattojen ja kenkien pesuun. Siivoussaippua valmistetaan käsityönä luomu kasviöljyistä ja luomu eteerisistä öljyistä.

Kodinpuhto-saippuoita ei ole tarkoitettu ihon eikä eläinten pesuun. Mikäli siivoat päivittäin saippualla käsin, suosittelemme käyttämään siivoushansikkaita. Saippuaa ei ole ylirasvoitettu, kuten ihosaippuoita, koskan näin ollen saadaan lian irroitukseen maksimaalinen teho. Tämä voi kuitenkin pidemmällä kontaktilla ihon kanssa kuivattaa herkempää ihoa.

Tuoksuvariaatioita löytyy 5 kappaletta: hajusteeton, sitruuna, laventeli, appelsiini ja piparminttu.

Kiteytettynä, mitä Kodinpuhto saippua on?

????  Kodin puhdistukseen tarkoitettu kiinteä saippuapala.

????  Voidaan käyttää kaikille koville pinnoille, ja jopa tiskaamiseen.

????  Puhdistaa myös kengät, hansikkaat ja vastaavat tekstiilit.

????  Lisäksi saippuaa voidaan käyttää huovuttamiseen, mattojen pesuun, meikkisiveltimien pesuun…

????  Kodinpuhtoa voidaan käyttää sellaisenaan palana (kostuta siivousliina ja hiero sitä saippuan pintaan), raastettuna tai liotettuna veteen.

????  Erittäin monikäyttöinen tuote. Korvaa monta kodin pesuainetta.

????  Valmistetaan käsin luomu kookos- ja oliiviöljystä. Tuoksut saadaan 100% eteerisistä luomu öljyistä. Löytyy myös hajusteeton versio. Koko 120g, erittäin riittoisa.

????  Vegaaninen

Inci:

Sodium Cocoate (luomu saippuoitu kookosöljy), Sodium Olivate (luomu saippuoitu oliiviöljy), Distilled Water (tislattu vesi), Glyserin (glyseriini)