Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Ginkgo Bio kuorintavoide

Kaikille ihotyypeille erittäin hyödyllinen Ginkgo Bio kuorintavoide syväpuhdistaa, hoitaa ja uudistaa.

25,00 €
Tuotekuvaus

Syväpuhdistava ja uudistava Gingko Bio kuorintavoide auttaa säilyttämään ja tukemaan ihon pH-arvoa ja kosteuspitoisuutta. Parantaa ihon pintakerrosten aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa. Poistaa iholta kuolleet solut, uudistaa ihon pintaa ja on hyväksi kaikille ihotyypeille.

Luonnonmukainen Ginkgo Bio kuorintavoide, jonka aktivoivat aineosat ovat Ginkgo biloba, jojobarakeet sekä manteliöljy. Se on erinomainen linoleenihappojen ja muiden rasvahappojen lähde.

Jojoba-mikrorakeet hajoavat hierottaessa. Samalla ne luovuttavat iholle kosteutta ja sekoituksen kasviuutteita, jotka lisäävät solujen uusiutumista.

Ainesosat:

Aqua, Simmondsia chinensis seed oil*, Glycine soja oil*, Sesamum indicum seed oil*, Prunus amygdalus dulcis oil*, Sorbitol, Stearyl alcohol, Cetearyl alcohol, Glycerin*, Cetyl palmitate, Butyrospermum parkii butter*, Theobroma cacao seed butter*, Alcohol*, Tocopherol, Lavandula angustifolia oil*, Citrus limon fruit oil*, Parfum*, Styrax benzoin gum, HaMaßelis virginiana bark leaf extract*, Ginkgo biloba leaf extract*, Cymbopogon nardus oil*, (Limonene, Linalool, Benzyl benzoate, Citral, Geraniol, Citronellol).

* = Organic, vegan.