Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sonett Nestemäinen Sappisaippua

Huipputehokkaan tahranpoistajan, klassisen sappisaippuan, helppokäyttöinen nestemäinen muoto.

5,00 €
Tuotekuvaus

Sappisaippua on kenties paras luonnollinen ja ekologinen tahranpoistaja, jonka teho on lähes taianomainen. Se poistaa ilmiömäisesti tekstiileistä kuivamuste-, muste-, veri-, rasva- ja hedelmätahrat ja monet muut.Huom! Ennen käyttöä varmista puhdistettavan kankaan värinpitävyys ja vesipesun mahdollisuus.

Käyttö: Suoraan tahralle tai pesutehon lisäämiseksi pesukoneeseen. Huom: Vain valkopyykin ja värinpitävien tekstiilien hoitoon (testaa sopivuus huomaamattomassa kohdassa)Tahrojen käsittely ja annostus: Levitä nestettä suoraan tahralle ja anna vaikuttaa n. 15 min. Tämän jälkeen perusteellinen pesu ja huuhtelu tai pesu tavalliseen tapaan koneessa. Pesutehon vahvistus: 20–30 ml nestettä 4,5 kg pesukoneeseen.

INCI:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004mukaisesti:15–30% rapsiöljysaippua*/auringonkukkaöljysaippua*; 5–15% oliiviöljysaippua*; 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi); 1–5% naudansappi; 1–5% kasvialkoholi (etanoli); <1% appelsiiniöljyn terpeeni (sis. d-limoneenia); <1% aito, haihtuva Petit-Grain-öljy* (sis. d-limoneenia*, linaloolia* ja geraniolia*), sitraatti, palsami*; elävöitetty vesi ad 100%* tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainenSisältää appelsiiniöljyn terpeeni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.