Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Virkistävä jalkavoide

Ainutlaatuinen, deodorantin omaisella vaikutuksella varustettu jalkavoide väsyneille tai erittäin kuiville jaloille.

14,00 €
Tuotekuvaus

Intensiivinen jalkojen hoitovoide hikoileville, väsyneille ja erittäin kuiville jaloille. Virkistävän vaikutuksen lisäksi voiteella on luonnollinen, deodorisoiva ja desinfioiva vaikutus. Tämän huikean vaikutuksen taustalla ovat luonnolliset, aktiiviset ainesosat, kuten leskenlehti, salvia ja aito japanilainen kamferi. Neste- ja pintaverenkiertoa elvyttävä voide. Erittäin hyvin imeytyvä, ei jätä ihoa tahmeaksi.

Voide sisältää lisäksi aktiivisia, luonnollisia ainesosia kuten mehiläisvahaa, kasviöljyjä ja biodynaamiselta tilalta peräisin olevaa lanoliinia, joilla on hoitava ja ravitseva teho

Luonnonkosmetiikan kärkiriviin kuuluva jalkavoide myös elvyttää väsyneitä ja stressaantuneita jalkoja. Voide tarjoaa myös välitöntä apua erittäin kuiville, jännittyneille ja halkeileville jaloille. Lisäksi se on erinomainen jalkavoide paljon kävelevälle rakkuloiden ja painepisteiden ehkäisyyn ja hoitoon.

Päivittäiseen jalkojenhoitoon. 

INCI:

Aqua, Sesamum indicum seed oil*, Alcohol*, Cetearyl alcohol, Stearyl alcohol, Sorbitol, Simmondsia chinensis seed oil*, Butyrospermum parkii butter*, Cetyl palmitate, Parfum*, Olea europaea fruit oil**, Citrus aurantium dulcis peel oil**, Melaleuca alternifolia leaf oil*, Lavandula angustifolia oil*, Mentha piperita american herb oil, Salvia officinalis oil*, Aloe barbadensis extract**, Styrax benzoin gum, Alcohol**, Cymbopogon nardus oil*, Mentha piperita oil*, (Limonene, Linalool, Benzyl benzoate, Geraniol). ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).