Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Provida Manteli kasvonaamio

Rauhoittava naamio toimii ihon herkimmilläkin alueilla ärsytyksiä hoitaen ja ihoa raviten.

30,00 €
Tuotekuvaus

Hellävarainen mutta tehokas, ärsytystä poistava mantelinaamio sopii jopa erittäin herkälle iholle. Viilentävä ja rauhoittava naamio sopii herkille ja kuiville kasvojen ihon alueille. Pehmentää kuivaa ihoa.Naamio sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja auringonhattua, jotka auttavat hoitamaan ärsytystä. Välttämättömät rasvahapot, hunaja ja vitamiinit ravitsevat herkkää ihoa.Erinomainen couperosa-ihon ja pintakuivan sekaihon hoitonaamio. Hyvä myös auringon rasittamalle iholle tai ahavoituneelle iholle rauhoittamaan ja palauttamaan kosteuden ja kimmoisuuden.Ayurvediselle pitta-ihotyypille.

Puhdistuksen jälkeen 1-2 kertaa viikossa iltaisin tai yöksi. Voidaan käyttää myös iholle jäävänä hoitotuotteena herkille ja kuiville ihoalueille.

INCI:

Aqua, Glycine soja oil*, Prunus amygdalus dulcis oil*, Glyceryl stearate, Sorbitol, Cetyl palmitate, Cetearyl alcohol, Alcohol*, Stearic acid, Tocopherol, Parfüm*, Styrax benzoin gum, Lavandula angustifolia oil*, Pelargonium graveolens oil*, Aloe barbadensis extract**, Ascorbic acid, Alcohol**, Echinacea angustifolia extract**, Cymbopogon nardus oil*, (Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl benzoate, Limonene). ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).