Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sonett Rasvanliuotin

Tehokas, luonnonmukainen rasvanpoistaja, joka liuottaa rasvatahrat pinnoista, vaatteista ja tavaroista.

3,00 €
Tuotekuvaus

Hyvin riittoisa, tiivistemuotoinen rasvanpoistaja. Soveltuu monipuolisesti keittiön, kylpyhuoneiden, verstaiden, työkalujen ja työssä likaantuneiden vaatteiden, tahrojen ja pinttyneen rasvan poistoon. Sisältää ainoastaan kasviperäisiä valmistusaineita.

Rasvan irtoamista tehostaa luomulaatuinen appelsiiniöljy.

Soveltuu käytettäväksi yleispuhdistusaineena lattioille ja ikkunoille samoin kuin kaikille vedenkestäville ja pestäville pinnoille. Erittäin ihoystävällinen. Ei naarmuta pintoja.

Käyttö: Kaikille vedenkestäville pinnoille keittiössä, saniteetti- ja työtiloissa. Liesituulettimien, leivinuunien, liesien ja ruostuneiden uuninluukkujen tehopuhdistukseen; myös lian ja öljyn poistamiseen työkaluista ja -asuista.

Annostus tehopuhdistuksessa ja rasvanliuottamiseksi: Neste sellaisenaan tai laimennettuna veteen 1:10.

Annostus lattia- ja ikkunapintojenpuhdistuksessa: 5 ml tiivistettä / 10 l vettä. 

INCI:

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti: 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi); 5–15% anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti); 5–15% kasvialkoholi (etanoli); <2,5% aito appelsiininkuoriöljy ( sis. d-limoneenia); <1% sitraatti, aidot, haihtuvat pomeranssin* (sis. d-limoneenia*), bergamotin* (sis. d-limoneenia*, linaloolia*), cajeputin* (sis. d-limoneenia*) ja sitronella* (sis. sitronellolia*, geraniolia*) öljyt, palsami*; elävöitetty vesi ad 100%