Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Huulivoide - Velvet care

WLTP Velvet Care -huulirasva on täyteläinen huulivoide, jossa on mukana hyvin maltillisesti myös huulia kaunistavaa hohdetta.

7,00 €
Tuotekuvaus

WLTP Velvet Care -huulirasva on täyteläinen huulivoide, jossa on mukana hyvin maltillisesti myös huulia kaunistavaa hohdetta. Kuivat ja rohtuneet huulet saavat lisäravitsevuutta mehiläisvahasta, jonka tuoksun tunnet tuotteessa. Tuotteessa on runsas määrä luontaisia kasviöljyjä ja -vahoja sekä rasvahappoja, jotka muodostavat suojaavan pinnan huulille ja siten estävät kosteuden haihtumista.

Ihanat WLTP:n huulivoiteet koostuvat ainutlaatuisesti 100% luonnollisista ainesosista. Ne sisältävät korkealaatuisia orgaanisia öljyjä ja voiteita ja niissä ei ole käytetty synteettisiä aineita - parempaa huulillesi ja parempaa planeetallemme!

KÄYTTÖ: Paina pakkauksen pohjasta, jotta saat voiteen esille. Sivele sitten muutama kerta huulillesi, jotta saat luonnollisen suojan. Vinkki: käytä huulivoidetta "huulimaskina" yöllä - laita paksumpi kerros huulille yön ajaksi ja heräät aamulla täydellisesti kosteutetuin huulin!

WLTP:n kaikki huulivoiteet pohjautuvat kookosöljyyn sekä E- ja C-vitamiineihin, jotka ravitsevat ja antavat suojaa huulillesi. Huulivoide tulee innovatiivisessa, FSC-kierrätysmateriaalista tehdyssä pakkauksessa - aivan kuten WLTP:n ikoniset deodorantti-stickitkin.

Ainesosat: Brassica Campestris Seed Oil*, Cera Alba, Cocos Nucifera Oil*, Myrica Pubescens Fruit Cera, Olea Europaea Fruit Oil*, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Ricinus Communis Seed Oil, Rhus Succedanea Fruit Cera, (Natural) Aroma, Mica, Titanium Dioxide, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil*, CI 77491 *Organic

EcoControl

100% luonnonmukainen