Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Satya, Nag Champa

Nag Champa suitsuke on kuuluisa sen viehkeän kukkaisesta tuoksusta, joka jää leijumaan suitsukkeen sammumisen jälkeen.

3,00 €
Tuotekuvaus

Nag Champa suitsuke on kuuluisa sen viehkeän kukkaisesta tuoksusta, joka jää leijumaan suitsukkeen sammumisen jälkeen. Tämä suitsuke on maailman suosituin suitsuke ja samalla varmasti myös yksi tunnetuimmista suitsukkeisiin liitettävistä tavaramerkeistä.

Satyan nag champa on saavuttanut jopa niin suuren suosion, että lähes jokaisella suitsukkeiden valmistajalla on oma versionsa kuuluisasta nag champa suitsukkeesta.

Suitsuketta voidaan käyttää tilojen pyhittämiseen ja puhdistamiseen sekä se on myös mainio tuoksu meditoinnin tukena. Satya Nag champa suitsuke on miellyttänyt pehmeällä ja syvällä tuoksullaan jo yli 50 vuotta.

Nag champa suitsuketta on saatavilla 15 gramman tikkupakettina sekä dhoop tikkuina. Dhoop suitsukkeet ovat puhdasta suitsukemassaa joka ei sisällä bambusälettä.

Pakkauskoko 15 grammaa, suitsukkeiden määrä vaihtelee 10-15 välillä. Yksi suitsuke painaa noin 2 grammaa ja palaa noin 30 minuuttia. Dhoop paketissa on 10 kappaletta dhoop tikkuja sekä keraaminen alusta, johon dhoop tikun voi asettaa. hakusanat: meditointi meditaatio meditation suitsuke dhoop sticks