Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Boho Kynsilakka - Top Coat (11)

Boho kynsilakka, Top Coat: Suojaavan ja kestävän pinnan tekevä päällyslakka. Tämän avulla saat värilakastasi pitkäikäisemmän ja kirkkaamman värin. 8free.

8,00 €
Tuotekuvaus

Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Bohon huippusuosituista kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free tai 8free kynsilakkoja värisävyistä riippuen.8free = ei sisällä: tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi. 

Kynsilakoissa on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on myös UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden. 

Sävystä riippuen luonnollisia ainesosia jopa 85,2 %. Jokaiseen kynsilakkapulloon on merkattu värikoodin alapuolelle kasviraaka-aineiden prosenttiosuus tuotteessa.

KÄYTTÖ: Levitä yksi kerros kuivuneen värilakan päälle tai käytä yksistään, jos haluat huolitellut ja suojatut kynnet.

INCI: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, ETOCRYLENE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 60725 (VIOLET 2).

Vegaaninen