Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Boho Kynsilakka - Base (10)

Boho kynsilakka, Base (sävy 10): Tarttumapinnan tekevä aluslakka, suojaa kynttä ja parantaa kynsilakan kestävyyttä, 8free

8,00 €
Tuotekuvaus

Bohon herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Bohon huippusuosituista kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free tai 8free kynsilakkoja värisävyistä riippuen.8free = ei sisällä:tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi.

Kynsilakoissa on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on myös UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.

Sävystä riippuen luonnollisia ainesosia jopa 85,2 %. Jokaiseen kynsilakkapulloon on merkattu värikoodin alapuolelle kasviraaka-aineiden prosenttiosuus tuotteessa.

KÄYTTÖ: Levitä puhtaalle kynnelle 1 kerros ja anna kuivua ennen värilakan laittamista. Parhaan ja kestävimmän lopputuloksen saat, kun laitat vielä värilakan päälle yhden kerroksen Bohon Top Coat -päällyslakkaa.

INCI: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, ETOCRYLENE, WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, ISOMALT, CI 60725 (VIOLET 2), RHODODENDRON FERRUGINEUM LEAF CELL CULTURE EXTRACT, PHOSPHOLIPIDS, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID.

Vegaaninen