Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Mighty Mint - voidemainen deodorantti

We Love The Planet Mighty Mint - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön.

16,00 €
Tuotekuvaus

We Love The Planet Mighty Mint - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Deodorantti on supertehokkas ja pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla kovassakin menossa.

Raikas ja hyvin kevyesti viilentävä piparmintun tuoksuinen deo, joka sopii niin naisten kuin miesten käyttöön. Miellyttävä tuote myös urheillessa, sillä tuotteen sisältämä piparminttu pitää raikkaan tunteen pitkään iholla. Voidemainen deodorantti on helppokäyttöinen ja todella riittoisa; yksi pakkaus riittää n. 2-3kk päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus on kierrätyspeltiä - voit uudelleen käyttää sen monella tapaa.

KÄYTTÖ: Hiero pieni, herneen kokoinen määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Voit käyttää halutessasi myös jaloille, rintojen alle, sisäreisiin, jne. raikastamaan sekä ylläpitämään puhtauden tunnetta. Muista pestä deodorantti yöksi pois iholta.

INCI: Cocos Nucifera Oil*, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Mentha Arvensis Herb Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Limonene**, Hypericum Perforatum Flower Extract, Linalool***Biological, **Component of essential oils

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti