Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Sweet Serenity - deodorantti stick

We Love The Planet Sweet Serenity - deodorantti stick on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön.

16,00 €
Tuotekuvaus

We Love The Planet Sweet Serenity - deodorantti stick on 100% luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Deodorantti ei sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Ei tuki huokosia.

Deodorantti on supertehokkas ja pitää epämiellyttävät tuoksut loitolla. Ruusu-hunajainen tuoksu on naisellinen, mutta tehokas.

Pakkaus on kovakartonkia ja voit kierrättää sen kartonkikeräykseen.

KÄYTTÖ: Käytä pieni määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Muista pestä deodorantti yöksi pois iholta. Deodorantin saat käyttöön työntämällä sitä varovasti pohjasta ja takaisin tuote laskeutuu helposti esim. kopauttamalla kevyesti pöydän reunaan tai painamalla varovasti sormella tuote alas.

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Zea Mays (Corn) Starch, Cera Alba (Beeswax), Coco-Caprylate/Caprate, Macadamia Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters Behenate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, (Natural) Parfum (Fragrance), Hypericum Perforatum Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Linalool**

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti