Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


So Sensitive - voidemainen deodorantti

We Love The Planet So Sensitive - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen, soodaton ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön.

16,00 €
Tuotekuvaus

We Love The Planet So Sensitive - voidemainen deodorantti on 100% luonnonmukainen, soodaton ja alumiiniton deodorantti päivittäiseen käyttöön. Herkkäihoisille sopiva ihoa rauhoittava ja silkkisen pehmeän tunteen jättävä deodorantti. Tuote on ihanteellinen myös karvanpoiston jälkeen kun iho on herkistynyt. Voidemainen deodorantti on helppokäyttöinen ja todella riittoisa; yksi pakkaus riittää n. 2-3kk päivittäiseen käyttöön.

Pakkaus on kierrätyspeltiä - voit uudelleen käyttää sen monella tapaa.

KÄYTTÖ: Hiero pieni, herneen kokoinen määrä / kainalo, aamuisin kainaloosi. Voit käyttää halutessasi myös jaloille, rintojen alle, sisäreisiin, jne. raikastamaan sekä ylläpitämään puhtauden tunnetta.

INCI: Zea Mays Starch, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Caprylate, hypoallergenic Perfume, Sodium caproyl Lactylate, Triethyl Citrate, Tocopherol, Helianthus annuus Seed Oil, Hypericum perforatum Flower Extract

EcoControl

100% luonnonmukainen

Ei Vegaaninen

Hollanti