Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Tiskirätti Pellava, harmaa

Tyylikäs pellavainen tiskirätti, eli Tisk'rät on ekologinen, antibakteerinen, nopeasti kuivuva ja kestävä kestotiskirätti

9,00 €
Tuotekuvaus

Suomessa tehdyt laadukkaat pellavatuotteet on valmistettu rakkaudella Mannerveden äärellä, ihastuttavassa maalaistalossa sijaitsevassa nykyaikaisessa Mannerveden ompelimossa. Mannerveden toiminnassa tärkeää on kotimaisuus ekologisuus, kestävyys ja laatu, sekä hyvä asiakaspalvelu.

Tyylikäs pellavainen tiskirätti, eli Tisk'rät on saanut nopeasti vankan asiakaskunnan, jotka ovat ihastuneet ekologiseen, antibakteeriseen, nopeasti kuivuvaan ja kestävään kestotiskirättiin. 

Sopii loistavasti koko kodin siivousliinaksi. Materiaalina on laadukas 52%pellava 48% puuvilla vohvelikangas. Kangas on valmistettu ekologisesti Öko-tex standardi 100:n mukaisesti. 

Tuote saa vohvelimaisen muotonsa ja oikeat mittansa ensimmäisessä pesussa. Mitä enemmän käyttää ja pesee, sitä paremmaksi se tulee!!! 

Pellava on myös ekologinen valinta, koska pellava ei vaadi paljon lannoitteita eikä lainkaan keinokastelua, vaan kasvaa sateen voimalla. Pellavanviljely ylläpitää ekosysteemin tervettä monimuotoisuutta. Puuvilla tuo rätille keveyttä, pehmeyttä ja ilmavuutta.

Tuotteet on ommeltu rakkaudella Pyhärannan Santtiolla