Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Les Fleurs de Bachin Depression -öljy

Les Fleurs de Bachin Depression -öljyä suositellaan keventämään raskasta mieltä ja lisäämään onnentunnetta.

17,00 €
Tuotekuvaus

Les Fleurs de Bachin Depression -öljyä suositellaan keventämään raskasta mieltä ja lisäämään onnentunnetta.

Sivele öljyä kehon akupisteisiin solar plexukseen (rintakehän alaosaan) ja ranteiden sisäpintoihin tai kallonpohjaan ja korvien taakse.

Depression on luonnollinen terapeuttinen öljy, jonka teho perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään Bachin kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. Suositellaan keventämään raskasta mieltä ja lievittämään masentuneisuuden tunnetta sekä lisäämään onnentunnetta.

Tuotetta on helppo ja nopea käyttää roll-onin avulla, se on myös erittäin riittoisa.Suositellaan aluksi käyttämään 2-3 kertaa päivässä akupisteisiin solar plexukseen/ranteiden sisäpintoihin tai kallonpohjaan/korvien taakse 1-2 viikon ajan. Tämän jälkeen aina tarvittaessa.

Luomu Bachin kasviuutteet:

Piikkiherne

Jalokastanja

Betlehemin tähti (joulutähti)

Villiruusu

Katkero

Sinappi

Paju

Eteeriset öljyt:

Petitgrain

Sitruunaruoho

Kurjenpolvi

Meirami

Santelipuu

10 ml glass bottle, roll-on tip 

INCI:

Alcohol**, propanediol dicaprylate, castor oil*, glycerine, orange oil*, fragrance, lavender oil*, lemongrass oil*, aqua, geranium oil*, marjoram oil*, sandalwood oil*, gorse extract*, chestnut extract*, star of Bethlehem extract*, dog rose extract*, autumn gentian extract*, wild mustard extract*, silver willow extract*, linalool, citral, geraniol, limonene, citronellol, benzyl salicylate, coumarin.
* Ingredient certified by Agriculture.
** Produced from natural ingredients.