Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Les Fleurs de Bachin Stress -öljy

Les Fleurs de Bachin Stress -öljyä suositellaan tilanteisiin, kun halutaan rauhoittaa mieltä ja rentoutua.

17,00 €
Tuotekuvaus

Les Fleurs de Bachin Stress -öljyä suositellaan tilanteisiin, kun halutaan rauhoittaa mieltä ja rentoutua.

Sivele öljyä kehon akupisteisiin solar plexukseen (rintakehän alaosaan) ja ranteiden sisäpintoihin tai kallonpohjaan ja korvien taakse.

Terapeuttinen öljy, jonka teho perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään Bachin kasviuutteita ja aromaterapeuttisia öljyjä. Suositellaan tilanteisiin, kun halutaan rauhoittaa mieltä ja rentoutua. Helppo ja nopea käyttöinen. Sivele öljyä kallonpohjaan, ranteiden sisäpintoihin ja korvien taakse. Stress on luonnollinen terapeuttinen öljy, jonka teho perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään Bachin kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. Sopii stressaantuneille, kiireisille ja hyperaktiivisille, kun haluaa rauhaa, mielenrauhaa, tyyneyttä ja rentoutumista, Tuotetta on helppo ja nopea käyttää roll-onin avulla, se on myös erittäin riittoisa. Suositellaan aluksi käyttämään 2-3 kertaa päivässä akupisteisiin 1-2 viikon ajan. Tämän jälkeen aina tarvittaessa.

Luomu Bachin kasviuutteet:

Maarianverijuuri

Tammi

Häpykannus/Jättipalsami

Valkoinen kastanja

Mänty

RohtorautayrttiMetsäomenapuu

Eteeriset öljyt:

Laventeli

Kurjenpolvi

Rosmariini

Rantaminttu

Tuote on Eco Cert -ekosertifioitu.

10 ml glass bottle, roll-on tip

INCI: Alcohol**, propanediol dicaprylate, castor oil*, glycerine, hybrid lavender oil, lavender oil*, cornmint oil, aqua, rasp-leaf pelargonium oil, rosemary extract*, agrimony extract*, oak extract*, Himalayan balsam extract*, horse chestnut extract*, pine extract*, crab apple extract*, vervain exract*, linalool, citronellol, limonene, geraniol, coumarin, citral
* Ingredient certified by Agriculture.
** Produced from natural ingredients.