Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Pyykkietikka, laventeli

Pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine.

Tuotekuvaus

Naturetten pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine. Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Käytämme pyykkietikoissamme vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on lisäksi pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös etiketti on kierrätyskelpoinen.

Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikkien sellaisten tekstiilien huuhtelussa, mitkä sietävät huuhteluaineen käyttöä. Tuote soveltuu myös kestovaippojen pesuun (kestovaippojen pesuohjeessa lukee usein, että ei suositella huuhteluaineen käyttöä.) Tuotetta voidaan käyttää myös tekstiilien raikastamiseen, silittämiseen, kuivausrumpuun ja siivoukseen.

Käyttöohjeet:

Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille.

Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta tekstiilille.

Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.

Käyttö silityksessä: Suihkepulloon laimennetaan noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.

Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se ei jätä tahroja, desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Lopuksi pyyhi rätillä. Voidaan käyttää myös koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille. Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.

Miksi valita Naturetten pyykkietikka eikä tavallista huuhteluainetta?

* Turvallisempi käyttää, koska tuote on ekologinen ja myrkytön. 

* Naturette ei hyväksy eläinkokeita missään muodossa. 

* Tuote on vegaaninen ostamalla tuotteen tuet samalla luonnonsuojelua, koska Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta luonnonsuojeluliitolle. 

* Naturette käyttää luomulaatuisia raaka-ainesosia pakkaus ja etiketti kierrätyskelponen. 

* Aloe vera jättää tuotteisiin ihoa hoitavan vaikutuksen ja pehmentää entisestään tekstiilintuntumaa, sekä helpottaa silitystä desinfioi ja puhdistaa samalla pesukoneen. 

* Poistaa hikitahrat, kellastumat ja hankalasti lähtevät hajut. 

* Poistaa pesuainejäämät ja kalkkisaostumat. 

* Ei heikennä tekstiilin imukykyä. 

* Vähentää tekstiilin nukkaantumista ja sähköisyyttä. 

* Eläintaloudessa korvaamaton – vähentää karvojen tarttumista tekstiileihin. 

* Kirkastaa tekstiilien värit ja parantuu vaatteen värinpito kykyä. 

* Tekstiilit ovat pehmeämpiä ja raikkaampia. 

* Sopii allergisille (erityisesti hajusteeton versio). 

* Luotettava kotimainen valmistaja.

INCI:

Laventeli: luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu stabiloitu Aloe vera geeli (Aloe vera geeli 99,7%), Agua,  luomu Lavendula Angustifolia Oil (Laventeli 100% eteerinen öljy), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luonnollinen sitruunahappo (aloen säilöntäaine)